» betondekor.hu / Rólunk
 
Rólunk

Tengerentúlon szerzett 8 éves szakmai felkészülés után 2007-ben alapítottuk 100%-ban magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő cégünket,  a BETON-DEKOR Kft.-t. Célkitűzésünk, hogy magas színvonalon elvégzett munkánk eredményeként, az Ön környezete egyedi, hangulatos, minden igényt kielégítő burkolatot kapjon. Fő profilunk az USA-ban több évtizede bevezetett, közkedvelt fal- és padlóburkoló bevonatok, amely már meglévő töredezett, régi vagy új burkolatok készítésére, felújítására szolgál. Felhasználásuk sokrétű, egyaránt alkalmazható, bel-és kültéren pl: kocsibeálló, lépcsőházak, folyosók, homlokzatok, lábazatok, faldekorációk, lakóterek, medencék körüli közlekedők, teraszok, kerítések, sétálóutak, üzletek, irodák, éttermek fal-és járófelületének kialakításához.


Reméljük hamarosan Ön is megismeri, és megtapasztalja, eljárásaink gyorsak, tiszták és gazdaságosok. Felhordás után 8 órával a felület már járható, további karbantartást nem igényel. Biztonságos, a felület csúszásmentes, sav-, olaj, penész- és fagyálló. Gazdag szín és forma kínálatunk az egyedi igényeket is kielégíti.

 

 Bemutatótermünkben élőben is megtekintheti ezen technológiák csodálatos világát. Valóban megtapasztalhatja, hogy a burkolatoknak csak az Ön képzelete szabhat határt.

 
Albumok
»összes
Elérhetőségek
Beton-Dekor Art Kft.
1039 Budapest
Szilke u. 2.

Tel.: +36 23 386 223
Mobil: +36 20 298 69 37,
+36 30 692 88 68,
+36 20 298 72 62
»összes
©2018 betondekor.hu FullScreen
«Vissza | teteje - alja   stat -