» betondekor.hu / Késztermékek « / Konyhapultok
 
KonyhapultokXtreme-Countertop, ahol a technológia és a kreativitás találkozik…
    

Az  Xtreme Countertop dekoratív sokoldalúságot teremt otthonában, irodájában vagy üzletében. A beton sokoldalúságának köszönhetően lehetőség van arra, hogy kifejezze egyéni stílusát a különböző színek, anyagok és formák segítségével, aminek csak a fantáziája szab határt. A több éves fejlesztésekkel elértük, hogy egy olyan teljes mértékben környezetbarát készterméket biztosítsunk az Ön otthonába, üzletébe vagy irodájába, mely baktériumoknak, gombáknak és a penésznek ellenáll. A professzionálisan kifejlesztett technológiánknak köszönhetően időtálló készterméket biztosítunk Önnek, hogy az mindig esztétikusságot, szépséget és természetességet sugalljon otthonában.

Elbűvölő praktikusság
Az Xtreme Countertop  technológiával készített konyhapultba anyagából kiöntjük Önnek a mosogatót és a gyümölcsmosót is, ezzel még praktikusabbá, gyorsabbá téve a munkáját. Gazdagítsa, szépítse, tegye harmonikusabbá otthonát ezzel a nem mindennapi munkafelülettel! Testre szabjuk Önnek a dekoratív munkapultot, hogy teljes mértékben kiszolgálja Önt a konyhában, megkönnyítse a munkáját.  

Dekoratív megoldások, betonból
Az Xtreme Countertop  titka az egyedülálló anyagösszetételben és az adalékanyagok kötőerejében rejlik, hogy minél szilárdabbak, masszívabbak legyenek. Minden egyes késztermékünk a gondos, precíz kézimunkának köszönheti aprólékosan kidolgozott egyedi megjelenését. Ahhoz, hogy pontosan kivitelezhető legyen az Ön által megálmodott termék, nézze meg képgalériánkat! Engedje szabadjára a fantáziáját és kivitelezőink segítségével valósítsa meg elképzeléseit!

 
Albumok
»összes
Elérhetőségek
Beton-Dekor Art Kft.
1039 Budapest
Szilke u. 2.

Tel.: +36 23 386 223
Mobil: +36 20 298 69 37,
+36 30 692 88 68,
+36 20 298 72 62
»összes
©2018 betondekor.hu FullScreen
«Vissza | teteje - alja   stat -