Forradalmian új technológia az egyedi falfelületek kialakítására!

A nyomott falburkolat technológiájával ugyanis a Beton-Dekor ART olyan egyedülálló burkolatot tud kialakítani, mellyel rendkívül erős, ám lélegző felületet kapunk.

Miért jó a lélegző falfelület?

Ez inkább a penészedésre hajlamos, zárt terekben nyilvánul meg. A lélegző nyomott falburkolatnak köszönhetően elkerülhetővé válik a felület vizesedése, és annak penészedése.

A nyomott falburkolatról bővebben:

A technológia költséghatékonyságát jellemzi, hogy bontás nélkül alkalmazható elöregedett falfelületek, csempézett felületek, homlokzatok, belterek felújításánál. A hagyományos technológiákkal szembeni gyorsasága miatt, időt és pénzt takaríthat meg. Rendkívül kényelmes, mivel alkalmazásánál nincsenek a bontással járó kellemetlenségek (zaj, por, stb..). A nyomott falburkolat alapanyaga felhordható gipszkartonra, dryvit-ra, vakolt-festett falfelületre, csempére, zsalukőre, és minden az építőiparban használt anyagra.

A nyomott falburkolat kialakítása:

A falfelület kialakítása két lépésben történik. Az első lépésben a falfelület kap egy 2mm vastag glettelt alapréteget,majd ezután a kiválasztott struktúrától függően felkerül 8mm-től 3cm vastagságig a megszínezett második habarcsréteg, melybe speciális nyomómintával alakítjuk ki az elképzelt mintázatot. A  felületet egy átlátszó rendkívül ellenálló védőréteggel zárjuk le, mely lehet fényes, selyemfényű, vagy matt.

Előnyök és tulajdonságok:

  • Bontás nélkül alkalmazható burkolási technológia
  • Rendkívül erősen tapad a régi alaphoz
  • Fagyállóság
  • Só, Sav- és olajálló
  • Kopásálló, színtartó
  • Maximálisan a vevő igényeihez igazodó szín-, és formaválaszték