A glettelt falburkolat a Beton-Dekor ART által egy olyan speciális technológiát takar, mellyel gyorsan és gazdaságosan alakíthatóak ki a kifinomult, minimal designt tükröző falak.

Gyors és gazdaságos:

A glettelt falburkolás segítségével a már meglévő beton vagy kerámiával borított felületek szinte azonnal, bontás nélkül újjá varázsolhatóak, valamint az újonnan kialakított felületek is megvalósíthatóak. Alkalmazható kültéren és beltéren is egyaránt, hiszen a kialakított felület rendkívüli ellenálló képességgel bír.

Mutatós és stílusos:

Alkalmazott technológiánkkal a felület burkolása egy professzionális szintre jutott, szinte bármilyen mintázat, logó és rajz elkészíthető, amit az ügyfelünk megálmodott. A glettel falburkolatot egy fényes vagy selyemfényű vagy matt védőréteggel kezeljük, így nem csak ellenálló, de lélegzetelállító lesz a felületünk. Alkalmazható kül- és beltérben egyaránt. Kiváló választás akár otthonunk vagy üzlethelyiségek, hotelok, éttermek művészi dekorációs díszítésére.

Előnyök és tulajdonságok:

Díszít bármilyen környezetben, minimális szint különbséggel kivitelezhető és bontás nélkül alkalmazható burkolási technológia, mely rendkívül erősen tapad még a régi alapokhoz is. Por és zajmentesen kivitelezhető, az eredmény pedig egy  csúszásmentes, nagy teherbírás, fagy-, só-, sav-, olaj és kopásálló, színtartó, egybefüggő homogén felület.