Új falburkolatok kialakítására vagy meglévők átalakítására, felújítására javasoljuk a dekorbeton falburkolatok alkalmazását. A dekorbeton falburkolatok ugyanis a mellett, hogy végeredményében egy rendkívül mutatós felületet hoznak létre, könnyebben takaríthatóak és természetesen jóval tartósabbak.

Milyen előnyei vannak még a dekorbeton falburkolatoknak?

A kialakított egybe függő felületnek köszönhetően nincs többé koszos fuga, valamint a penész is nehezebb telepszik az egyenletes felületen.

Jó tudni: a dekorbeton falburkolatok egyaránt használhatóak kültéren is, hiszen a hézagmentes felülettel elkerülhető a felfagyás veszélye.

Milyen technológiával alakíthatóak ki a dekorbeton falburkolatok?

Az általunk alkalmazott technika a meglévő alapok és az új felületek kialakítására is egyaránt alkalmas. Egy speciális nyomólap segítségével pedig a számtalan színkombináció mellett többféle is kialakítható a dekorbeton falburkolatokon.

Hogyan alakítjuk ki a dekorbeton falburkolatokat?

A dekorbeton falburkolat kialakítása két lépésben történik:

Első lépésként kialakítunk egy  2 mm vékony kiegyenlítő speciális habarcs alapot, melyet az   alapszint adó 8 mm vastagságú második réteggel fedünk be. Ezt a felületet kezeljük ezek után  a másodlagos színt adó elválasztó anyaggal, melybe a speciális nyomómintával alakítjuk ki a tetszőlegesen kiválasztott struktúrát.

Az ilyen módon kialakított burkolat pedig rendkívül tartós és ellenálló lesz, minimális felújítási és/vagy karbantartási költségekkel.

Dekorbeton falburkolat gyorsan, gazdaságos kivitelben és határtalan színekben!